• Nowy

Chleb niskowęglowodanowy (KETO, LCHF)

8,99 zł
Brutto

Jedyne takie pieczywo keto w formie ciabatty, które posiada mniej niż 3,7g węglowodanów netto w 100g! Jego smak i chrupiąca po przyrządzeniu struktura uczynią Twoje masło i smalec jeszcze lepszymi, a zawarty błonnik pomoże zadbać o Twoją florę jelitową.

Ilość
Dostępny

 

Regulamin

 

Dostawa

 

Zwroty

Przepyszne zarówno na zimno jak i po podgrzaniu ketogeniczne pieczywo o obniżonej zawartości węglowodanów. W jednej pojedynczej kromce znajduje się jedynie 1,5 g węglowodanów netto, a to za sprawą wysokiej zawartości błonnika odżywczego, który stanowi większość węglowodanów całego produktu. Nadają się do smarowania masłem, smalcem, skwarkami i każdym wysokotłuszczowym smarowidłem, ponieważ ich smak nie odbiega od dobrego i zdrowego, wysokogatunkowego pieczywa tradycyjnego.

Wartości odżywcze w 100 g: 

Tłuszcz: 8,9 g (w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,2 g)

Węglowodany: 12 g (w tym cukry 1,5 g),

Błonnik: 8,3 g,

Białko: 21 g,

Sól: 0,84g.

Wyrób piekarniczy o obniżonej zawartości węglowodanów. W skład pieczywa wchodzą: woda, mąka pszenna graham (14%), produkty przemiału soi (14%), białko roślinne (14%), siemię lniane (6%), nasiona sezamu białego (3%), słód jęczmienny, nasiona słonecznika (2%), sól, mąka żytnia razowa, drożdże, regulator kwasowości: octany sodu.

Produkt wytwarzany jest w zakładzie, w którym przetwarza się również inne produkty żywnościowe, może więc zawierać: mleko (łącznie z laktozą), jaja, orzechy włoskie.

Masa netto: 340 g (8 sztuk po 42,5 g).

Termin ważności: Minimum 15 dni.

31

Komentarze

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz swoją opinię

Chleb niskowęglowodanowy (KETO, LCHF)

Jedyne takie pieczywo keto w formie ciabatty, które posiada mniej niż 3,7g węglowodanów netto w 100g! Jego smak i chrupiąca po przyrządzeniu struktura uczynią Twoje masło i smalec jeszcze lepszymi, a zawarty błonnik pomoże zadbać o Twoją florę jelitową.

Napisz swoją opinię