Przygotowanie
Zaczynamy od masy śmietanowej.
Serek skyr, śmietankę, erytrytol i aromat śmietankowy umieszczamy w misce i miksujemy kilkanaście minut, do uzyskania, puszystej, jednolitej konsystencji. W malej miseczce umieszczamy żelatynę i zalewamy gorącą wodą intensywnie mieszając. Nie dopuszczamy do powstania grudek. Tak przygotowaną żelatynę dolewamy powoli do masy śmietanowej ciągle miksując całość. Gdy wszystkie składnik się połączą, umieszczamy gotową masę w foremkach lub pucharkach i wkładamy do lodówki na około dwie godziny.
Zabieramy się za warstwę malinową.
Żelatynę przygotowujemy tak samo jak dla masy śmietanowej i łączymy ją ze zmiksowanymi malinami, ciągle mieszając. Na schłodzonej wcześniej bazie, umieszczamy warstwę malinową i umieszczamy w lodówce najlepiej na całą noc.
Smacznego!
KETO skyrczniczek😍 całość 534kcal ‼️ - YouTube
