Tym razem, rewelacyjna babka cytrynowa. Mięciutka, smak cytrynowy.
Mąka kokosowa (1000 g) - podketo.pl
- Najpopularniejsza i często używana w ketogenicznej kuchni mąka, która nadaje wypiekom pyszny, kokosowy smak.
Opis
Produkowana z miąższu wyściełającego orzech kokosowy, mąka ta ma charakterystyczny, kokosowy smak. Posiadająca wiele wartości odżywczych i zdrowotnych, a przede wszystkim polecana jest jako mąka korzystna przy zaburzeniach gospodarki cukrowej.
Nie wiesz do czego zastosować ten produkt w swojej diecie ketogennej? Sprawdź, co możesz z nim zrobić na naszym blogu z przepisami!
Składniki: mąka kokosowa Produkt wytwarzany jest w zakładzie, w którym przetwarza się również inne produkty żywnościowe, może więc zawierać nasiona sezamu, migdały, gluten, różne orzechy.Składniki
Tabela wartości odżywczych
Wartość odżywcza w 100 g
Wartość energetyczna
2720 kj / 661 kcal
Tłuszcz
63,2 g
w tym
-
- kwasy tłuszczowe nasycone
53,25 g
Węglowodany
5,9 g
w tym
-
- cukry
5,6 g
Błonnik
21,1 g
Białko
6,6 g
Sól
0,07 g
Informacje dla alergików