Keto chlebek 350 g (KETO, LOW CARB)
- Keto Chlebek to prawdziwie niskowęglowodanowe pieczywo o wytrawnym smaku i cudownym zapachu chleba na zakwasie. Jego ciemny kolor to nie efekt barwnika lecz wysokiej jakości składników.
Opis
DRODZY KLIENCI: CZAS REALIZACJI ZAMÓWIEŃ ZE ŚWIEŻYM PIECZYWEM MOŻE POTRWAĆ DO 3 DNI ROBOCZYCH.
Czy na diecie niskowęglowodanowej możliwe jest uzyskanie pieczywa o tradycyjnym smaku, prosto z piekarni? Nasz świeżo wypiekany Keto Chlebek świetnie sobie z tym poradził! Doskonale komponuje się z tradycyjnymi smarowidłami jak masło, smalec czy skwarki. Jeżeli ktoś ciągle uważa, że na diecie keto nie można jeść pieczywa, to pora przetestować Keto Chlebek!
Ilość węglowodanów w 100g produktu to zaledwie 3,5g, co czyni nasz chlebek idealnym wyborem dla najbardziej wymagających i pozwala go spożywać także w okresie keto adaptacji. Pieczywo o tak niskiej zawartości cukrów, w przeciwieństwie do zwykłych wypieków, pomaga uniknąć wahań insuliny, a co za tym idzie spadków energii i ciągłego podjadania.
Keto Chlebek w codziennym jadłospisie:
- zdrowy zamiennik białego chleba - już nie musisz się ograniczać! Węglowodany stanowią jedynie drobny ułamek masy Keto Chlebka, więc nie grozi Ci poranny wyrzut insuliny i wilczy apetyt zaraz spadku glukozy we krwi,
- idealny towarzysz swojskich smaków - Keto Chlebek po prostu uwielbia towarzystwo smalcu ze skwarkami. Wystarczy aby do tego duetu dołączył kiszony ogórek, a uzyskamy tradycyjny swojski smak w prawdziwie niskowęglowodanowym wydaniu,
- świetny jako kanapka na drugie śniadanie - masło, szynka, sałata, boczek, pomidor, salami itd. Stwórz taką kanapkę jaka Ci odpowiada i zabierz ją w drogę lub przygotuj swemu dziecku do szkoły.
*Produkt nie jest wysyłany za granicę
Mąka migdałowa, babka jajowata, białko pszenne, błonnik pszenny, proszek do pieczenia, sezam, woda, sól, substancja konserwująca: sorbinian potasu. Produkt wytwarzany jest w zakładzie, w którym przetwarza się również inne produkty żywnościowe, może więc zawierać: mleko (łącznie z laktozą), jaja, orzechy włoskie.Składniki
Tabela wartości odżywczych
Wartość odżywcza w 100 g
Wartość energetyczna
787 kj / 188 kcal
Tłuszcz
12,5 g
w tym
-
- kwasy tłuszczowe nasycone
1,25 g
Węglowodany
3,5 g
w tym
-
- cukry
1,4 g
Błonnik
5 g
Białko
9,5 g
Sól
0,2 g
Informacje dla alergików